PREDNOSTI YEA PROTEINA

ZAŠTO YEA PROTEIN?

Potpuna DOMINACIJA aminokiselina:
YEA PROTEIN sadrži SVE esencijalne aminokiseline koje su neophodne za izgradnju i obnovu tkiva. Ovo ga čini odličnim izborom za vegeterijance, vegane i za sve VAS koji tražite izvor visokokvalitetnih proteina.

LAKŠA DOSTUPNOST I BRŽA RASPOLOŽIVOST

Kako proizvodnja YEA PROTEINA ne zavisi od velike površine zemlje niti spoljašnjih uslova, on nam je lako dostupan, konstantnog kvaliteta i bez ikakvog rizika od kontaminacije reziduama antibiotika, hormona ili pesticida. U poređenju sa životinjskim i biljnim proteinima, YEA PROTEIN poreklom iz kvasca ima kratak ciklus proizvodnje.

PDCAAS SKALA POKAZUJE
NIVO APSORPCIJE PROTEINA

YEA PROTEIN ima identičnu apsorpciju kao protein iz surutke i znatno višu od drugih veganskih proteina.

KOME JE NAMENJEN YEA PROTEIN?

IZ ČEGA SE DOBIJA YEA PROTEIN?

YEA PROTEIN proizveden je potpuno ekološkim procesom kvasne fermentacije (Saccharomyces cerevisiae) koja ne zavisi od zemljišta niti spoljašnjih vremenskih uslova.

Usled ovakvog načina dobijanja, YEA PROTEIN se dobija uvek sa tačno definisanim visokim sadržajem proteina od preko 80% i BCAA 23,3g

DA LI STE SPREMINI DA PODIGNETE
SVOJE FITNES PUTOVANJE NA NOVI NIVO?

Uronite u transformacionu moć YEA PROTEINA i krenite putem povećane snage i izdržljivosti, bržeg oporavka, boljeg varenja i jačeg imunog sistema. Pojačajte svoje performanse, redefinišite svoje granice i ispunite sve svoje fitnes i zdravstvene ciljeve!

INOVATIVNO

Potpuno novi izvor protineskog praška na tržištu.

ECO-FRIENDLY

Proizvodnja sirovina kompletno ekološkim procesom fermentacije koja ne zavisi od spoljašnjih vremenskih uslova.

VEGAN

U svom sastavu ne sadrži životinjske sastojke tako da je 100% VEGAN izvor proteina.

LACTOSE-FREE

U svom sastavu ne sadrži mlečni šećer.

NON-GMO

Ne sadrži genetski modifikovane sastojke.

LAKA PRIPREMA

Protein se ističe visokom rastvorljivošću, što ga čini izuzetno prilagodljivim za primenu, uz jednostavno mešanje i rastvaranje u različitim vrstama hrane.

SAZNAJTE VIŠE I PORUČITE

Nastavite svoje uzbudljivo putovanje kroz svet YEA PROTEINA! Dublje zaronite u inovativne aspekte našeg proizvoda, istražujući ne samo visok sadržaj proteina već i njegov kompletan aminokiselinski profil. Otkrijte tajne koje čine YEA PROTEIN posebnim, uključujući visoku koncentraciju BCAA, brzu apsorpciju, te prirodno obogaćivanje vlaknima i postbioticima. Dobrodošli u svet gde se zdravlje i performanse susreću – dobrodošli u svet YEA PROTEINA!