Ko smo mi?

Premium Genetics Group je kompanija koja posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Kao zastupnici najinovativnijih laboratorija iz celog sveta, godinama unazad donosimo najsavremenije genetičke testove na naše prostore. Prvi smo ponudili analize punog genoma i egzoma, što predstavlja apsolutno najveće dostignuće u ovoj oblasti.

Naša misija jeste da omogućimo personalizovan medicinski pristup svakom pojedincu na našim prostorima. Budućnost medicine jeste upravo u personalizaciji, a prvi i najvažniji korak ka tome je digitalno očitavanje naših gena. Genetske predispozicije određuju mnogo toga u savremenim tretmanima, a posebno u prevenciji. Upravo zato pokušavamo da približimo značaj analize punog genoma/egzoma širokoj populaciji.

Regionalni lideri smo u oblasti neinvazivnog prenatalnog testa i desetine hiljada trudnica iz država u kojima funkcionišemo su ukazali poverenje našim partnerskim laboratorijama u inostranstvu.

Premium Pharma logo

Premium Pharma je deo Premium Genetics Group, sa istom misijom da najnovija svetska dostignuća iz oblasti farmaceutske industrije donese na tržište. Naše proizvode razvijamo sa puno posvećenosti i pažnje, kako bismo pomerili granice koje postoje u praksi. Iz tog razloga, naš portfolio čine drugačiji, unapređeni proizvodi koji su novina u svetu i koji postavljaju svetske standarde.

Naši ljudi - Naša snaga

Jovica Jevtić
Jasna Simičić
Ivan Tepavac
Marija Nikolić
Milica Aničić
Call Now Button