Broj za porudžbine: + 381 21 304 76 36
Pon. – Pet.  od 8 do 16h

Biota intima banner mobilni

Česta pitanja za BIOTA intima® kapsule

BIOTA intima® je namenjena devojkama i ženama svih starosnih dobi.

• za vreme lečenja uro-genitalnih infekcija (uz antibiotik ili antimikotik)
• uz antibiotsku terapiju
• uz kontraceptivnu terapiju
• kod ponavljajućih vaginalnih infekcija
• kod stanja koja narušavaju otpornost organizma i stabilnost vaginalne mikrobiote

BIOTA intima® je probiotski preparat koji je bezbedan za korišćenje u trudnoći i tokom dojenja. Svakako savetujemo konsultaciju sa ginekologom.

Apsolutno, čak je poželjno i preporučljivo koristiti je uz svaku antiobiotsku terapiju. Napravite razmak od 1-2h između uzimanja BIOTA intima-e i oralnog antibiotika.

Da, BIOTA intima® se sme koristiti tokom, pre i nakon menstrualnog ciklusa.

Ne. BIOTA intima® se sastoji od pažljivo odabranih termostabilnih supstanci i nije potrebno čuvanje u frižideru. Najbolje je čuvati je na tamnom mestu sobne temperature.

Svakako. Sojevi laktobacila prisutni u kapsuli BIOTA intima® dokazano sprečavaju rast i razvoj najčešćih uzročnika infekcija urinarnog trakta (E.Coli, Preteus, Klebsiella)

BIOTA intima® kapsule se uzimaju jednom dnevno, pola sata pre ili 2h nakon obroka, uz dosta vode.

Ne, prvu pauzu možete napraviti nakon 6 meseci neprekidnog korišćenja.

Kod akutnih infekcija najbolje je popiti najmanje 2 kutije BIOTA intima® kapsula (30 dana). Kod hroničnih infekcija, savetujemo uzimanje BIOTA intima® kapsula kontinuirano tokom minimum 3 meseca.

Planirano vreme isporuke od trenutka kreiranja porudžbine je 1-3 radna dana na teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe City Express ukoliko je plaćanje pouzećem, ili DHL kurirskom službom ukoliko je plaćanje karticom. Isporuka se ne vrši vikendom, tokom državnih praznika koji su definisani kao neradni dani, kao ni na adrese u inostranstvu.

Nakon predaje paketa kuririskoj službi, Premium Pharma ne snosi odgovornost za samu isporuku, nego se sva odgovornost prenosi na kurirsku službu.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Dodatna pitanja

Za sva dodatna pitanja Premium Pharma tim Vam stoji na raspolaganju.

Call Now Button