Jednostavno, za žene

Zdravlje svake žene za nas je od presudnog značaja. Upravo iz ovog razloga razvili smo BIOTA intima® liniju proizvoda namenjenu prevenciji i efikasnijem tretmanu vaginalnih infekcija, poboljšanju lokalnog i sistemskog imuniteta i smanjenju tegoba sa kojima se žene svih starosnih dobi suočavaju svakodnevno, u trudnoći, u menopauzi ili usled terapije lekovima.

BIOTA intima® paleta proizvoda dizajnirana je na osnovu kliničkih i naučnih istraživanja, u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima kvaliteta. Svi naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih sirovina, prirodni su, efikasni, bezbedni i odobreni od strane Ministrastva zdravlja RS.

Pročitajte više o našim proizvoda

Vaginalni probiotik

Jedinstvena formula sa 6 laktobacila, laktoferinom i vitaminom D. Sprečava bakterijske i gljivične infekcije. Deluje istovremeno na vaginalnu i crevnu floru i na urinarni trakt.

Biota intima krema | Premiumpharma
Intimna krema

Momentalno ublažava simptome vaginalnih infekcija kao što su svrab, iritacije, peckanje. Regeneriše i hidrira sluzokožu. Održava optimalnu pH vrednost vaginalne flore.

Intimni gel

Idealno sredstvo za održavanje zdrave i čiste intimne regije. Ima protivupalno i antiseptičko dejstvo. Prijatnog mirisa, bez veštačkih agresivnih sastojaka, održava vaginanu mikrobiotu u ravnoteži.

Najsnažniji antioksidans

Usporava starenje, podiže nivo energije, podstiče detoksikaciju organizma. Povećava osetljivost ćelija na insulin, uspostavlja hormonsku ravnotežu i blagotvorno utiče na opšte zdravlje.