Urinarne infekcije su veoma česte i javljaju se kod 50-60% svetske populacije, a njihova pojava raste sa godinama te su njima posebno podložni muškarci i žene iznad 60te godine starosti.

Urinarne infekcije su i jedan od glavnih razloga upotrebe antibiotika.

Široka upotreba antibiotika dovodi do pojave antibiotske rezistencije i problema sa crevnim, vaginalnim i urinarnim mikrobiomom.

Potrebna su nam prirodna, neantibiotska rešenja za urinarne infekcije – tako je nastao i BELLURO Forte!

Belluro Forte je potpuno prirodan preparat na bazi ekstrakata uve, kurkurzne svile i cinka koji deluje uroantiseptički i anitmikrobno.

Kada BellUro Forte?

 2.498,00 din.

0 %
žena pati od neke urinarne infekcije tokom života
0 %
žena ima ponavljajuće urinarne infekcije
0 %
urinarnih infekcija je izazvano bakterijom E. Coli
0
puta su veće šanse da se urinarna infekcija javi kod gojaznih muškaraca nego žena
0 %
odraslih starijih od 40 godina ima problem sa urinarnom inkontinencijom
0 %
kancera prostate se dijagnostikuje muškarcima iznad 65te godine
uva

Ekstrakt uve

List uve se vekovima tradicionalno koristi kao efikasna pomoć kod urinarnih infekcija. Sadrži fenolna jedinjenja, a posebno je značajan arbutin koji deluje antimikrobno i antiseptički na sluznicu urinarnog trakta. Povećava izlučivanje urina i ispiranje bakterija.

Ekstrakt lista uve doprinosi odbrani organizma od spoljnih uticaja, normalnoj funkciji bešike, zdravlju urinarnog trakta i ublažavanju infekcija donjeg urinarnog trakta kod kojih nije neophodna upotreba antibiotika.

kukurzna svila

Ekstrakt kukuruzne svile

U narodu je poznat kao jedan od najsnažnijih prirodnih diuretika koji blagotovorno deluje kod svih upala mokraćnih kanala, bez obzira na vrstu uzročnika. Može da doprinese rastvaranju kamena u bubregu i eliminaciji peska iz mokraćnih puteva. Kukurzna svila je odlično sredstvo i za detoksikaciju, ubrzava cirkulaciju, ublažava edeme i otoke.

Cink

Cink

Nauka je potvrdila da su ponavljajuće infekcije urinarnog trakta mnogo češće kod onih osoba koje imaju niže koncentracije cinka u organizmu.

Nivoi cinka u serumu

Cink je uključen u veliki broj funkcija u organizmu. Ima ulogu u ćelijskoj deobi, doprinosi normalnoj DNK sintezi, normalnoj sintezi proteina, normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnom metabolizmu makronutrijenata, ugljenih hidrata i masnih kiselina, normalnoj plodnosti i reprodukciji i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

ClimaxControl - nacin primene

Način upotrebe:

Jednom dnevno popiti jednu tabletu uz obrok

Aktivni sastojak

Količina na jednu preporučenu dnevnu dozu
(1 tableta)

%NRV*

Suvi ekstrakt kukuruzne svile (Zea mays), DER 4:1

70,00 mg

Suvi ekstrakt lista medveđeg uva (Arctostaphylos uva ursi) DER 4:1

50,00 mg

Cink (cink-citrat)

10,00 mg

100